Razem czy osobno? Rano czy wieczorem? Kawiarnia, fotel czy biuro?

Badanie Kantar TNS Polska i Brain Embassy

Razem czy osobno? Rano czy wieczorem? Kawiarnia, fotel czy biuro?

Razem czy osobno? Rano czy wieczorem? Kawiarnia, fotel czy biuro? from Sugarfree Communications on Vimeo.

Szanowni Państwo,serdecznie zapraszamy na spotkanie prasowe, na którym razem z firmą Kantar TNS Polska zaprezentujemy badanie„Jak pracują mieszkańcy Polski”.14.03.2017 godz 12:00Brain Embassy, Warszawa

Zrealizuj swoje marzenie o kosmosie podczas hackathonu Act In Space

Act In Space Warsaw to hackathon podczas którego każdy entuzjasta kosmosu może zrealizować swoje marzenie o zaangażowaniu się w kosmiczny projekt. Zwycięzcy polskiej edycji pojadą na finał światowy do Tuluzy we Francji, gdzie powalczą o lot Zero G, w trakcie którego dośw

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.