Razem czy osobno? Rano czy wieczorem? Kawiarnia, fotel czy biuro?

Badanie Kantar TNS Polska i Brain Embassy

Razem czy osobno? Rano czy wieczorem? Kawiarnia, fotel czy biuro?

Szanowni Państwo,
serdecznie zapraszamy na spotkanie prasowe, na którym razem z firmą Kantar TNS Polska zaprezentujemy badanie
„Jak pracują mieszkańcy Polski”.

14.03.2017 godz 12:00
Brain Embassy, Warszawa

Zrealizuj swoje marzenie o kosmosie podczas hackathonu Act In Space

Act In Space Warsaw to hackathon podczas którego każdy entuzjasta kosmosu może zrealizować swoje marzenie o zaangażowaniu się w kosmiczny projekt. Zwycięzcy polskiej edycji pojadą na finał światowy do Tuluzy we Francji, gdzie powalczą o lot Zero G, w trakcie którego dośw

Raport Brain Embassy „Jak Polacy lubią pracować”

Więcej niż co drugi pracujący Polak wolałby zmienić przestrzeń, w jakiej pracuje. Aż 36% osób przyznaje, że pracuje także w czasie wolnym, a co trzeci badany często pracuje w domu. Dla respondentów najważniejsza w pracy jest dobra atmosfera, właściwe warunki i wygodny dojazd do biura. Więcej niż co drugi badany deklaruje, że efektywnie pracuje jedynie przez 4-6 h w ciągu dnia.